Blatul:
Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului a
mod de preparare
Blatul:
Am amestecat untul cu zaharul, esenta de portocala si sare. Am adaugat galbenusurile, am batut bezea albusurile si le-am adaugat amestecului anterior. Am amestecat faina cu drojdia uscata si le-am adaugat si pe ele la sfarsit. Am adaugat torronele topit am pus in tava si l-am tinut la cuptor 50' la 175°C si am facut proba cu scobitoarea.
Apoi, dupa ce s-a racit, l-am taiat in doua parti.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie si am inceput a asambla inima.
Blaturile le-am insiropat cu limoncello chiar daca in reteta nu pomeneste de asa ceva.
L-am imbracta in unt apoi l-am acoperit cu vesmantul intermediar, fondantul alb.
Apoi i-am dat culoarea rosie de inima.
Reteta
Inima de nougat a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe
forum culinar.ro
Incearca si Tort cu nuca insiropat
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de nougat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe