Torturi

Reteta Minitarte dulci (de post)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
tzunee postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se intinde aluatul subtire, se taie du

ingrediente

Aluat:
   350 gr faina
   100 ml ulei
   1 pahar de apa calda
   1 varf de cutit de drojdie uscata
   1 varf de cutit de sare
Crema:
   2 banane
   1 lamaie
   1/2 pachet de margarina
   1/2 cana cu zahar pudra

mod de preparare

Se framanata ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina.


Se intinde aluatul subtire, se taie dupa forma de tarta , si se aranjeaza aluatul cu degetele pe marginea formei. Se coc pentru 20-25 de minute.


Crema: se paseaza bananele, se amesteca cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina pana se obtine o crema omogena.


Se umplu formele cu crema, si se decoreaza cu felii proaspete de kiwi si se da la rece.


Reteta este delicioasa pentru post .
Pofta buna!
Incearca si Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte dulci (de post)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.