Torturi

Reteta Rosendls morotstarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
maria_15120 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Incalziti cuptorul la 175 de grade
2. Se bat ouale cu zaharul pina se face ca si o crema. Se amesteca faina, bicarbonatul, scotisoara, nucile, pra

ingrediente

   3 oua
   3 1/5 dl zahar
   4 dl faina
   1 lingurita bicarbonat
   1 lingurita scortisoara
   1 ligurita praf de copt
   1/5 lingurita sare
   2 1/5 dl ulei
   4 dl morcov ras
   1 dl nuci macinate Glasura:200 g crema de brinza nesarata
   3 dl zahar pudra
   1 lamiie razuita
   1 lingurita zahar vaniliat

mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 175 de grade

2. Se bat ouale cu zaharul pina se face ca si o crema. Se amesteca faina, bicarbonatul, scotisoara, nucile, praful de copt si sarea intr-un vas. Se adauga in ouale baute bine morcovi, ulei si la urma amestecatura de faina. Se amesteca cu mixerul incet. Compozitia se desearta intr-un vas bine tapetat cu unt si pesmet.

3. Se baga la cuptor timp de 40 min.

Glasura: Se topeste untul, se lasa sa se raceasca. Se amesteca toate ingridientele cu untul topit dar rece si se amesteca cu mixerul, pana se obtine o crema omgena.

Se scoate prajitura din cupor, se lasa sa se raceasca, se unge toata suprafata prajituri cu crema.
Incearca si Tort cu crema de branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosendls morotstarta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite