Torturi

Reteta Tarta cu mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate.
Din aluatul pastrat se fac floricele car

ingrediente

   Pentru aluat: 250 g faina
   50 g alune
   50 g zahar pudra
   125 g unt
   1 ou
   Pentru umplutura: 5 foi gelatina
   50 ml lapte
   250 ml smantana
   250 frisca lichida
   100 g zahar
   300 g mure

mod de preparare

Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate.


Din aluatul pastrat se fac floricele care se coc.


Se pune o foaie de copt peste aluat si se presara boabe de porumb. Se coace in cuptor circa 10-15 minute, apoi se scoate hartia si se lasa aluatul pana se rumeneste.


Se pune gelatina la inmuiat si se dizolva.


Se amesteca frisca cu laptele fierbinte, se adauga gelatina si se bate bine.


Se amesteca smantana cu zaharul, gelatina, frisca si murele.


Se toarna compozitia peste aluat si se lasa la rece.


Deasupra se pun floricele din aluat
Se serveste rece.
Incearca si Tortul meu de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.