Torturi

Reteta Tiramisu reţetă cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
Nicoleta_30272 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tiramisu reţetă cu frisca
Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino; intr-un alt recipient se freaca galbenusurile cu zaharu

ingrediente

   5 oua
   5 linguri zahar
   1 pliculet capucino vanilie
   2 pliculete ness
   2 plicuri praf de frisca
   250 gr. mascarpone
   250 ml coniac
   1 punga de piscoturi

mod de preparare

Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino; intr-un alt recipient se freaca galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, dupa care se adauga mascarpone; se amesteca cele doua compozitii foarte incet cu o lingura de sus in jos; se pregateste siropul intr-un ibric pe foc cu zahar+ness si dupa ce se ia dupa foc se adauga si coniacul.

Intr-o tava mai inalta se aseaza piscoturile cu partea abraziva in jos pana se umple toata tava incercand sa acoperim toate spatiile, dupa care se insiropeaza si se adauga un strat de crema, de regula se pun doua straturi de piscoturi si doua de crema peste care se presara ness; se lasa la frigider cateva ore sau intr-un spatiu rece.

Atentie sa nu inghete!
Incearca si Tort dobos cu glazura
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite