Torturi

Reteta Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Tiramisu reţetă originala
Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit.
Galbenusurile se bat spuma cu zahar, zahar vanilat si coaja rrasa de lamaie. Albusurile se

ingrediente

   200 ml cafea neagra
   20 ml rom
   20 ml lichior Amaretto
   3 oua
   3 linguri zahar
   1 pachet zahar vanilat
   Coaja rasa de pe o lamaie
   250 g crema mascarpone
   250 g piscot pentru copii
   1 lingurapudra de cacao

mod de preparare

Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit.
Galbenusurile se bat spuma cu zahar, zahar vanilat si coaja rrasa de lamaie. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu cmascarpone, apoi se integreaza usor si albusurile. Jumatate din cantitatea de piscot se asaza pe un platou, se acopera cu jumatate din crema, urmeaza un alt rand de piscot si restul de crema se niveleaza pe suprafata prajiturii.

Se presara cu pudra de cacao cernuta prin strecuratoare. Se lasa cel putin doua ore la frigider.


Alte torturi recomandate

Incearca si Tiramisu reţetă cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.