Torturi

Reteta Tiramisu reţetă reinterpretata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Nicolescu_34568 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tiramisu reţetă reinterpretata
Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava r

ingrediente

   9 oua
   200 gr. zahar
   1 priza sare
   125 gr. muesli cu ciocolata
   4 linguri cu varf faina (la nevoie ceva mai mult
   in functie de consistenta muesli-ului)
   2 lingurite praf de copt
   3 lingurite cacao
   300 gr. Mascarpone
   120 ml. cafea neagra
   100 ml vin dulce
   ciocolata rasa

mod de preparare

Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm, pentru 20 min. Blatul se taie in 3.

Galbenusurile ramase se freaca cu zahar, se adauga mascarpone si albusurile batute spuma. Se amesteca cafeaua si vinul. Cu aceasta se insiropeaza blatul. Se aranjeaza un strat de blat si unul de crema - ultimul sa fie de crema. Se da la rece cateva ore, dupa care se presara cu ciocolata rasa.
Incearca si Tort cu mandarine si bomboane
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.