Sigur, nu se compara cu Tiramisu reţeta originala, dar pentru cine e la dieta si nu poate renunta la dulce este perfect. Putem folosi ce gust de iaurt ne place, important e ca tiramisu sa poata fi consumat cu placere.
Sigur, nu se compara cu Tiramisu clasic, dar pentru cine e la dieta si nu poate renunta la dulce este perfect. Putem folosi ce gust de iaurt ne place cel mai mult, eu am folosit cu gust de cafea. Este usor si rapid de preparat, importante e sa tinem cont de 2 factori importanti:
1) sa nu se inmoaie piscoturile in nici un fel de sirop,
2) trebuie pregatit cu o zi inaite de a-l manca.
Procedura: Intr-un vas termorezistent, cu o lingura intindem un strat de iaurt si asezam piscoturile, deasupra un alt strat de iaurt si presar cu cacao. Continua sa faci straturi cu iaurt piscoturi si cacao. Dupa terminarea ingredientelor punem vasul in frigider pentru o zi.
Tiramisu cu iaurt se taie in bucati si se serveste.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiNu avem nici o ocazie speciala, nici o aniversare, dar din cand in cand, imi place sa ii rasfat pe ai mei cu un tort! Un...
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii