Torturi

Tiramisu cu zmeura si capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:25m 
Adela Condurache 865 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din piscoturi, nu prea inghesuite. Se mixeaza capsunile si zmeura iar la urma se

ingrediente

   250 gr. capsuni
   250 gr. zmeura
   100-150 gr. piscoturi
   4 galbenusuri
   80 gr. zahar pudra
   1/2 suc de portocala
   coaja rasa de la o portocala
   500 gr. mascarpone (brinza la 90% grasa
   onctuoasa)

mod de preparare

Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din piscoturi, nu prea inghesuite. Se mixeaza capsunile si zmeura iar la urma se trece printr-o sita sa nu fie simburi.
Se toarna jumatate din cantitate pe piscoturi.
Se separa galbenusurile si se freaca cu 80 gr. de zahar pudra, se spumeaza. Se adauga sucul de portocala si coaja rasa. Separat, se amesteca cu lingura de lemn in brinza italiana sa se inmoaie si se adauga putin cite putin amestecul cu oua.
Din nou, jumatate din amestec se toarna peste piscoturi, dupa care se reia operatia. Se pune restul de piscoturi, apoi sosul de fructe si se termina cu mascarpone. Se acopera cu un film plastic sa nu se usuce si se pune la frigider. Se serveste a doua zi (piscoturile avind timp sa se inmoaie), dar nu inainte de a bate frisca si se garniseste si cu citeva fructe intregi.
Incearca si Tort de biscuiti cu cacao si cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu zmeura si capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite