Torturi

Reteta Tiramisu reţetă reinterpretata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.

ingrediente

   200 g biscuiti
   200 g zahar pudra
   150 g unt topit
   1 fiola esenta de rom
   1 lingura de cacao
crema:
   600 g branza dulce de vaci
   300 g frisca batuta
   galbenus
   zahar
   150 g coniac
   300 ml de cafea solubila
   25 g gelatina topita

mod de preparare

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata, pe un pat de 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra, 150 g unt topit, 1 fiola esenta de rom, 1 lingura de cacao, se pune o crema facuta din: 600 g branza dulce de vaci, pasata si amestecata cu 300 g frisca batuta si galbenus frecat spuma cu zahar si 150 g coniac. Dupa aceea, amestecam cu 300 ml de cafea solubila, 300 g zahar si 25 g gelatina topita. Dupa ce am pus inelul de carton la patul de biscuiti, punem crema de branza amestecata cu gelatina, apoi lasam timp de o jumatate de ora la rece


Tiramisu-tort fara cuptor se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

Incearca si Tort Egiptean
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.