Torturi

Reteta Tort Baileys

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma d

ingrediente

   50g ciocolata amaruie
   4oua
   150g zahar
   1pachet zahar vanilat
   100g faina
   1 lingurita rasa praf de copt
   150g nuca macinata
   1 pachet gelatina
   4 linguri apa rece
   200ml Baileys
   600ml frisca
   20g zahar
   pachet zahar vanilat
   50ml Baileys
   50g nuca taiata bucatele si putin prajita

mod de preparare

Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma de oua apo cu nuca si cu ciocolata. Se pune intr-o forma si se da l copt. cand e gata se lasa la racit. Blatul se taie de doua ori. Gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se incalzeste la foc mic dupa care se amesteca cu liqorul Baileys. Frisca cu zahar si cu zahar vanilat se bate bine apoi se amesteca cu gelatina. Crema se imparte in trei , blaturile se insiropaza cu cei 50 ml liqor apoi se pune crema peste primul blat, apoi blat, crema, blat si crema. se orneaza cu bucatele de nuca dupa preferinte
Incearca si Tort de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Baileys" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.