Torturi

Tort Cabana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac 2 foi care se taie in 3

ingrediente

   250 gr. zahar
   50 gr. untura
   600 gr. faina
   3 lingurite de miere
   4 lingurite de lapte
   2 oua intregi
   1 lingurita bicarbonat
   cacao Crema: 3 pungi budinca de vanilie
   750 ml de lapte
   250 gr. zahar pudra
   250 gr. unt
   2 vanilii Glazura: 200 gr. zahar pudra
   3 linguri ulei
   3 linguri cacao
   4 linguri apa fiarta

mod de preparare

Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac 2 foi care se taie in 3 parti pe lungimi egale (cind este calda foaia). In cealalta parte de aluat se pune cacao, se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, din care se coc cite 6 odata. Budinca (crema) se fierbe cu laptele si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii si se amesteca pina se omogenizeaza cu budinca racita. Glazura se face la rece din: 200 g zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta. Se amesteca bine si se toarna pe "cabana".
Incearca si Tort de ciocolata cu migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cabana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite