Torturile cu branza sunt, in general, unele dintre cele mai lejere torturi, iar acest tort este cu atat mai special, cu cat imbina perfect straturi egale de crema de branza si blat pufos.
Desfacem blaturile gata facute, ungem fiecare felie cu crema de branza dupa care punem nuci, alune si stafide. Trebuie stiut ca stafidele, inainte de a fi puse peste crema de branza, se tin cam 20 minute in rom, sau, daca nu aveti, esenta de rom diluata cu putina apa. Dupa ce ungem toate blaturile cu crema de branza si presaram nuci si stafide, peste ultimul blat punem crema de branza sau frisca, si imbracam tortul uniform.
Tortul cu branza se serveste rece, cu decor dupa imaginatia si gustul fiecaruia.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPentru iubitorii de dulce cu parfum si gust de lamaie, aceste fursecuri sunt perfecte, se fac usor doar ca se lasa asteptate...
Desert fursecuri cu lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii