Torturi

Reteta Tort cu branza si rubarba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Framantam un aluat crocant din faina, margarina, zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute

ingrediente

   1 aluat de piscot
Pentru aluatul crocant:
   10 dkg faina
   5 dkg margarina
   3 linguri zahar
   1 galbenus
Pentru umplutura:
   3
   5 dl frisca
   1 plic intaritor de frisca
   8 dl lichior de oua
   12 foi de gelatina
   1 kg rubarba
   7
   5 dkg zahar
   25 dkg branza

mod de preparare

Framantam un aluat crocant din faina, margarina, zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru si il coacem 20 de minute, il taiem in doua foi. Pozitionam inelul de tort in jurul aluatului racit. Batem spuma frisca si intaritorul, adaugam lichiorul de oua si intindem amestecul pe aluat. Rubarba maruntita o fierbem cu zaharul si 6 linguri de apa. Inmuiem gelatina in rubarba, incorporam branza si adaugam frisca batuta spuma. 2/3 din crema o ungem pe piscot, pozitionam cealalta foaie de piscot si ungem cu restul cremei.
Alte prajituri recomadate





Negresa prajitura


Prajitura alba ca zapada


Prajitura cu crema
Incearca si Tort de curmale umplut cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si rubarba" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.