Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu. Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ule
Am amestecat 3 oua cu 5 linguri de zahar la viteza maxima pina cind sunt spuma si volum dublu.
Am redus viteza la minim si am adaugat 5 linguri de ulei, si apoi cele 5 linguri de faina amestecate cu o lingurita de praf de copt si cu o lingura de cacao
am taiat 3 mere feliute, le-am trecut prin faina si le-am aruncat in compozitie
dupa care am amestecat incetisor si aruncat in tava cu diametru la baza de 24 de cm.
Am copt la 180 grade C vreo 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Tort cu cacao si mere a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu mere gasiti aici:
Prajitura Maya cu mere si crema de brinza ,
Prajitura cu mere,
Foietaj cu mere
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAm primit o tava frumoasa de la Merisor si astfel am pregatit o tarta gustoasa si de sezon!
Tarta cu branza, spanac si leurdaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii