Torturi

Reteta Tort cu coacaze si fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intre

ingrediente

   ursecuri cu unt ( 125 g)
   70 g pesmet
   125g unt
   10 foi gelatina
   750 g coacaze rosii
   300 g iaurt simplu
   175g zahar
   1 pachet zahar vanilat
   400 ml frisca

mod de preparare

Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intregi.


Pt umplutura gelatina se inmoaie. Coacazele se spala se usuca cu un prosop. Jumatate din cocaze se fac pireu se dau printr-o sita dpa care se amesteca cu zahar, iaurt si zahar vanilat. Gelatina se incalzeste intr-o cratita apoi se amesteca cu pireul de coacaze si apoi se adauga si frisca. Se pune crema peste acel biscuit din forma si se lasa la racit apoi se poate orna cu coacaze.
Incearca si Tort cu crema de ness
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu coacaze si fursecuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.