Torturi

Reteta Tort cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tor

ingrediente

Pentru blat:
   8 galbenusuri
   8 linguri zahar
   8 albusuri
   250 gr nuca
   1 lingura pesmet
   2 linguri cacao
Pentru crema:
   1 cana zahar
   300 gr unt
   2 oua intregi
   3 linguri cacao
   2-3 linguri Inka sau nescafe
   2 linguri rom
   1 plic zahar vanilat
   1 praf de sare
   3 linguri lapte praf

mod de preparare




Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si se toarna compozitia in ea. Se coace in cuptorul incalzit. Intre timp se prepara crema. Se mixeaza bine toate ingredientele, dupa care se taie tortul racit, in prealabil si se umple si acopera cu crema. Se da apoi la rece pana a doua zi.
Se serveste ornata cu frisca.


Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa


Tort diplomat


Tiramisu
Incearca si Tort cu crema de branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.