Tortul de mere este sa-i spunem o reteta clasica, dar delicioasa. Urmareste si tu aceasta reteta de tort de mere si bucura-te de un desert delicios.
Ungeti o tava rotunda cu unt si puneti merele curatate de coaja si taiate in doua.
Daca merele sunt tari sau prea zemoase puneti in scobitura samburelui o picatura de margarina.
Galbenusurile se amesteca cu zahar, pana ce acesta se topeste si apoi se adauga apa si faina si amestecati pana cand se omogenizeaza.
Bateti albusurile spuma pana cand observati ca li s-a dublat volumul.
Adaugati-le peste compozitia cu galbenus si amestecati usor pana cand se omogenizeaza.
Adaugati amestecul obtinut peste marele puse in tava si bagati tava la cuptor la foc mediu.
Lasati tortul la cuptor aproximativ 45 de minute.
Scoateti tava din cuptor cand acesta este gata ,puneti un platou peste tava si rasturnati tava.
Tortul cu felii de mere se serveste foarte rece ... o buna metoda de a face lipsita caldura verii :X
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii