Pt blat fana se amesteca cu praful de copt si cu zahar, zaharul vanilat, sare, ou, si unt. cand aluatul este omogen se pune pe masa de lucru si se las
Pt blat fana se amesteca cu praful de copt si cu zahar, zaharul vanilat, sare, ou, si unt. cand aluatul este omogen se pune pe masa de lucru si se lasa jumatate de ora la racit. se pune intr-o forma dar un sfert din aluat se pune pe marginile formei.
Pt umplutura merele se curata de coaja si samburi si se taie bucatele mici. din budinca, zaharul vanilat, vin si sucul de mere se pregateste o budinca. se pune in budinca si bucatelele de mere si apoi aceasta compozitie se pune peste blatul din forma si se da la cuptor.
Cand e gata se scoate si sa lasa la racit dupa care se poate orna.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataDe obicei prepar mâncarea de fasole boabe pe aragaz şi încep prin a căli legumele. Pentru că mi-a...
Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-PotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii