Torturi

Reteta Tort cu mere si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pt blat fana se amesteca cu praful de copt si cu zahar, zaharul vanilat, sare, ou, si unt. cand aluatul este omogen se pune pe masa de lucru si se las

ingrediente

   225g faina
   1 lingurita rasa praf de copt
   75g zahar
   1 pachet zahar vanilat
   putina sare
   1ou
   75g unt
   kg mere
   1 budinca de vanilie
   100g zahar
   2 zahar vanilat
   375 ml vin alb
   375ml suc mere
   400 ml frisca
   2 intaritor frisca
   2 zahar vanilat
   pistazie macinate

mod de preparare

Pt blat fana se amesteca cu praful de copt si cu zahar, zaharul vanilat, sare, ou, si unt. cand aluatul este omogen se pune pe masa de lucru si se lasa jumatate de ora la racit. se pune intr-o forma dar un sfert din aluat se pune pe marginile formei.


Pt umplutura merele se curata de coaja si samburi si se taie bucatele mici. din budinca, zaharul vanilat, vin si sucul de mere se pregateste o budinca. se pune in budinca si bucatelele de mere si apoi aceasta compozitie se pune peste blatul din forma si se da la cuptor.


Cand e gata se scoate si sa lasa la racit dupa care se poate orna.
Incearca si Tort ciocolatos
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere si vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.