Se face un blat de cacao din 10 oua, 10 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao si 6 linguri de nuca macinata. Blatul se taie in 3 strat
Se face un blat de cacao din 10 oua, 10 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao si 6 linguri de nuca macinata. Blatul se taie in 3 straturi care se insiropeaza
CREMA
500ml lapte, 2 pachete praf de budinca de vanilie, 8 linguri de zahar se fierb pe foc pana se ingroasa apoi se ia de pa foc si se adauga 200gr ciocolata de menaj se amesteca pana se topeste bine ciocolata apoi se lasa la racit si cand e rece se pune 1 esenta de rom. 500 ml frisca lichida se bate cu mixerul pana se ingroasa apoi se adauga treptat in crema de budinca.
Cu crema se umple tortul se imbraca si deasupra apoi se pudreaza cu nuca macinata din abundenta.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradE fara introducere doar asteapta sa fie savurati, un deliciu....
Desert mucenici moldovenesti cu fanta, de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii