Pentru tort cu visine si crema de lamaie crema se face dupa instructiunile de pe plic cu 400 ml lapte rece iar visinile se oparesc in sirop dupa ce s-au scos samburii.
Pentru tort cu visine si crema de lamaie crema se face dupa instructiunile de pe plic cu 400 ml lapte rece iar visinile se oparesc in sirop( 100 gr zahar, 100 ml apa , 1 plic zahar vanilat) dupa ce s-au scos samburii. Se asambleaza tortul : blat, crema de lamaie, visine iar ultimul strat se pune crema de lamaie. Dupa imbracarea tortului in crema, se sfarama dropsurile de menta si se pune pe marginea tortului iar lamaia se opareste la fel cu sirop si se aseaza dupa preferinta ornand tortul cu lamaie si visine
Tortul cu visine si crema de lamaie se serveste rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macReteta de preparare a papanasilor Initial am vrut sa fac gogosi. Ulterior, m-am gandit sa experimentez si eu papanasii. Asa...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii