Torturi

Reteta Tort de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane.
Se toarna co

ingrediente

Blatul:
   6 oua
   200 g zahar
   4 linguri faina
   4 linguri piure castane
   100 ml rom pentru stropit blaturile
Umplutura:
   300 g frisca
   2 plicuri zahar vanilat
   200 g alune
   200 g zahar
Garnitura:
   200 g frisca
   200 g zahar pentru beteala de zahar ars

mod de preparare

Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane.


Se toarna compozitia in grosime de 1 cm in forma. Blatul copt se taie in doua si se stropeste cu rom.


Se umple cu frisca indulcita si vanilata, amestecata cu pralineul preparat din alune si zahar.


Se orneaza cu frisca si beteala de zahar ars.
Pofta buna!





Alte retete dulciuri:


Ciocolata de casa


Tort tiramisu
Incearca si Tort cu alune si fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de alune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.