Torturi

Reteta Tort de alune umplut cu marmelada fina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alunele se pun in cuptor intr-o tava si se incalzesc pana ce se pot curata usor de coaja subtire, frecandu-se c

ingrediente

   Blatul
   250 g alune
   150 g zahar pudra
   70 g unt
   3 oua
   lamaie vanilie
   Umplutura
   marmelada de caise sau de portocale
   Garnitura
   fructe zaharisite din dulceata

mod de preparare

Alunele se pun in cuptor intr-o tava si se incalzesc pana ce se pot curata usor de coaja subtire, frecandu-se cu un servet aspru, apoi se dau prin masina de nuci.


Untul se freaca spuma, se adauga ouale si zaharul si se freaca bine dupa fiecare ou si dupa fiecare lingurita de zahar. Se adauga coaja rasa si zeama de lamaie.


Se includ usor alunele rasnite.


Se coace in doua foi, in tava unsa cu unt si captusita cu hartie. Cuptorul sa nu fie prea fierbinte.


Tortul gata are aspect de pricomigdala. Se umple cu un strat subtire de marmelada de caise sau de portocale.


Se garniseste cu fructe zaharisite.
Acest tort se poate servi de Florii





Alte retete de tort :





Tort diplomat


Tort de zahar ars
Incearca si Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de alune umplut cu marmelada fina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.