Torturi

Tort de biscuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa

ingrediente

   1 kg biscuiti simpli
   10 linguri margarina
   2 linguri cacao
   7 linguri zahar pudra
   1 ceasca apa
   3 linguri faina
   sirop de zahar
   vanilie
   rom

mod de preparare

Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa. Se amesteca cele doua preparate, turnandu-se cate putin si frecand permanent ca sa nu se taie. Se lasa sa stea 1 ora la frigider. Se prepara un sirop din zahar, apa si rom in care se scufunda rapid fiecare biscuit si se aseaza pe un platou, unul langa altul. Deasupra se intinde un strat de crema, se intinde un alt strat de biscuiti insiropati si alt strat de crema, continuandu-se pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul cu crema si se decoreaza dupa gustul si fantezia fiecaruia.




Se serveste dupa ce sta la rece cateva ore. Alte retete de dulciuri:





Tort cu capsuni


Tort cu mere si crema de zahar ars


Prajitura negresa
Incearca si Tort de smochine
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite