Torturi

Reteta Tort de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ungem cu unt si presaram cu faina o forma de tort. Amestecam bine ingredientele pentru aluat, intindem 1/3 din el la forma rotunda. Captusim forma de

ingrediente

   40 dkg faina
   20 dkg margarina
   20 dkg zahar pudra
   4 dkg cacao
   1 ou
   1 plic praf de copt
Pentru umplutura:
   25 dkg unt
   25 dkg zahar pudra
   50 dkg branza slaba
   3 oua
   1 plic zahar vanilat
   1 plic budinca de vanilie

mod de preparare

Ungem cu unt si presaram cu faina o forma de tort. Amestecam bine ingredientele pentru aluat, intindem 1/3 din el la forma rotunda. Captusim forma de tort cu aluatul rotund. Restul aluatului il intindem la o forma patrata si taiem fasii corespunzatoare inaltimii formei de tort. Captusim cu ele marginile formei de tort si unde se intersecteaza cu aluatul de forma rotunda apasam putin sa nu curga umplutura. Amestecam ingredientele pentru umplutura si turnam in forma de tort. Resturile de aluat le sfaramam deasupra. Coacem in cuptorul incalzit la 200 de grade o ora.
Alte retete prajituri recomandate:





Rulada


Placinta cu mere


Ciocolata de casa
Incearca si Tort diplomat Mos Craciun
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.