Torturi

Reteta Tort de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 fe

ingrediente

   1 piscot rotund (taiat in 3 felii)
   250 gr
   85 gr pudra
   1 plic vanilat
   Sucul de la o jumatate de lamaie
   500 ml frisca racita
   1 plic de gelatina
Pentru decor:
   proaspete
   Piscoturi

mod de preparare

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 felii de piscot rotund si punem din nou la rece, in frigider. Decoram dupa preferinte.
Alte dulciuri retete recomandate





Prajitura cu visine


Dulceata de capsuni


Prajitura cu caise


Compot de caise


Gem de caise
Incearca si Tort de capsuni cu crema de branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.