Torturi

Reteta Tort de ciocolata cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema.
Se amesteca cu untul spuma.
Se adau

ingrediente

   Blatul: 3 oua
   100 g zahar
   1/2 baton vanilie
   50 g unt
   100 g ciocolata
   1 lingura apa
   50 g faina
   Glazura: 4-6 taloane ciocolata
   200 g zahar
   200 ml apa

mod de preparare

Blatul


Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema.


Se amesteca cu untul spuma.


Se adauga ciocolata muiata cu apa la foc mic, faina si la urma albusurile spuma.


Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa si tapetata cu faina. Se coace cam 1/2 ora, la foc bun.


Cand este gata, tortul ramane totusi putin cam moale la mijloc.


Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza.





Glazura.


Ciocolata rasa, apa calda si zaharul se pun pe foc sa se lege mai moale, ca pentru serbet.


Se da jos de pe foc. Se lasa sa se racoreasca si se freaca bine pana isi schimba culoarea.
Incearca si Tort de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata cu glazura de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.