Torturi

Reteta Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.
Se coace blatul si se taie

ingrediente

Ingrediente blat:
   10 oua
   250 gr zahar
   250 gr ciocolata
   100 gr nuci macinate
Ingrediente crema:
   2 galbenusuri
   1 lingura zahar
   2 linguri ciocolata rasa
   250 gr frisca
Pentru decor:
   crema de frisca si
   ciocolata

mod de preparare

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.

Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat.

Se umplu si se acopera cu crema de frisca.

Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.
Pofta buna!



Va recomandam si alte prajituri

:

Tarta cu mere si crema de vanilie

Rulada cu mere de post

Desert din mere cu sos de oua
Incearca si Tort cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.