Blatul. Untul, zaharul si ciocolata se topesc pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste. Se adauga galbenu
Blatul.
Untul, zaharul si ciocolata se topesc pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste.
Se adauga galbenusurile pe rand, faina si la urma albusurile spuma. Se imbraca forma de tort cu hartie, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.
Cand este gata se lasa pana a doua zi.
Acest blat, la coacere, poate crapa, de aceea trebuie manipulat bine cuptorul.
Glazura.
Se topeste zaharul in lapte fierbinte cu apa.
Se fierbe la foc domol pana ce se leaga.
Se amesteca mereu ca sa nu se prinda de fund.
Se adauga ciocolata rasa.
Dupa ce s-a amestecat si s-a legat, se adauga untul putin incalzit, ca sa dea luciu glazurii.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii