Torturi

Reteta Tort de coacaze si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga

ingrediente

Blat:
   1 galbenus
   80 gr unt
   2 linguri faina
   1 lingura plina de zahar pudra
   8 albusuri
   200 gr zahar pudra
   1 kg coacaze
   5 migdale curatate
Garnitura:
   fructe fierte in sirop

mod de preparare

Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si apoi se amesteca cu coacazele. Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele.


Compozitia se amesteca cu aluatul si se coace incet in cuptor potrivit.


Tortul se orneaza cu fructe fierte in sirop puse peste gelatina preparata din zeama rezultata de la fierberea fructelor amestecata cu gelatina topita.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete de dulciuri:


Fantana cascada de ciocolata


Prajitura cu nuci umplute


Prajitura cu mere si doua blaturi buna si foarte pufoasa
Incearca si Tort minune
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de coacaze si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.