Torturi

Reteta Tort de curmale umplut cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile spuma cu zaharul si cand s-au intarit se adauga alunele, migdalele si curmalele taiate in lung.
Se amesteca toate bine, apoi compoz

ingrediente

Blatul:
   13 albusuri
   250 g zahar pudra
   120 g alune macinate
   120 g migdale macinate
   250 g curmale
Umplutura:
   frisca
Garnitura:
   frisca

mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul si cand s-au intarit se adauga alunele, migdalele si curmalele taiate in lung.


Se amesteca toate bine, apoi compozitia se pune in forma de tort unsa si presarata cu faina.


Blatul rece se taie in doua, se umple cu frisca si se si acopera deasupra si imprejur tot cu frisca batuta, indulcita si vanilata.
Pofta buna!





Va recomandam si alte torturi:


Tort cu mere si crema de zahar ars


Tort cu visine padurea neagra
Incearca si Cheesecake cu Fructe de Padure si Crema de Zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de curmale umplut cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.