Torturi

Reteta Tort de fistic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma.
Se coc trei blatur

ingrediente

Blatul:
   12 oua
   250 g zahar pudra
   300 g faina
Siropul:
   300 g zahar
   putina vanilie
   apa de flori
   180 ml apa
Crema:
   500 g unt
   500 g fondant (500 g zahar
   2 linguri esenta
   vegetala)
   250 g fisticuri
   apa de flori
Glazura:
   fondant colorat verde

mod de preparare

Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma.


Se coc trei blaturi, care se insiropeaza


cu sirop preparat din zahar, putina vanilie si apa de flori.


Crema. La untul frecat spuma se adauga fondantul preparat din zahar cu putina esenta vegetala, fisticurile (oparite, cutate de coaja, prajite si tocate) si apa de flori.


Pe deasupra se glaseaza cu fondant colorat cu putin verde care a ramas de la crema.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete dulciuri:


Tarte cu capsuni


Prajitura cu visine mac si spuma
Incearca si Tort cu crema de branza si ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fistic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.