Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem
Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem grija san u se arda pe fundul craticioarei. Daca s-a racit putin, adaugam zeama de lamaie si zaharul, apoi lasam sa se raceasca complet. Spalam piersicile, indepartam coaja si samburii, le taiem bucatele, le maruntim in blender, cu 1 dl de apa, pana obtinem o pasta groasa, apoi le turnam in zeama de gelatina. Captusim o tava in forma de tort sau o cratita cu folie, apoi turnam jeleul, pe care il tinem in frigider cel putin 1 zi.
Alte retete dulciuri recomandate:
Tort cu mere coapte
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii