Albusurile se bat bine spuma, se adauga zaharul pudra si migdalele sau alunele sau nucile pisate. Se face o pasta din care se coc pe fundul formei de
mod de preparare
Albusurile se bat bine spuma, se adauga zaharul pudra si migdalele sau alunele sau nucile pisate. Se face o pasta din care se coc pe fundul formei de tort (bine unsa) 3 foi. Crema: se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga 3 linguri de lapte cald, vanilie, 3 linguri cacao si o lingura de nes. Se amesteca pe marginea masinii sau pe baia de apa pina incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu 200g unt proaspat, frecat spuma. Se ung atit blaturile, cit si pe deasupra cu aceasta crema. Se garniseste cu fructe, ciocolata, nuci glasate in zahar ars, alune sau migdale rumenite putin la cuptor.
Incearca si Tort in forma de evantai
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de migdale, alune sau nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe