Torturi

Reteta Tort de migdale cu crema de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul
Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.
Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.


Crema
Se bat

ingrediente

   Blatul
   100 g migdale curatate si macinate
   100 g zahar pudra sau tos pisat
   o lingurita faina
   Crema
   3 linguri zahar
   3 albusuri
   3 linguri marmelada
   Garnitura
   frisca
   crema de caise
   migdale prajite

mod de preparare

Blatul


Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.


Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.








Crema


Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.


Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.


Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.
Incearca si Tort diplomat Mos Craciun
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de migdale cu crema de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite