Torturi

Reteta Tort de migdale insiropat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor.
Se insiropeaza si apoi se taie

ingrediente

   Blatul: 8 oua
   150 g zahar
   150 g faina
   100 g migdale
   faina
   Siropul: 200 g zahar
   1 pahar apa. 1/2 baton vanilie
   coaja si zeama de la 4-5 portocale
   Crema combinata: 100 g unt
   200 g marmelada de portocale
   migdale taiate
   200 zahar
   zeama de la 2 por
   tocale
   fructe zaharisite
   500 g coaja de portocala fiarta in 200 g zahar
   Glazura: serbet de portocale

mod de preparare

Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor.


Se insiropeaza si apoi se taie blatul in trei si se umple.


Siropului fiert bine si legat, i se adauga zeama portocalelor.


Tortul se glaseaza cu serbet de portocale. intre blaturi se adauga marmelada de portocale, migdale taiate si crema. (untul frecat cu zaharul in care s-a pus zeama de portocale, coaja de portocala fiarta in zahar, bine maruntita, si diferite fructe zaharisite, daca avem)
Incearca si Tort cu caise si dulceata de cirese
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de migdale insiropat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.