Torturi

Reteta Tort de nuci cu crema de cafea si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul

Frecam spuma galbenusurile cu zaharul pudra. Adaugam adauga nucile pisate marunt si albusurile spuma. Se toarna compozitia in forma dreptunghi

ingrediente

   Blatul
   7 oua
   120 g zahar
   80 g nuci pisate marunt
   6 galbenusuri
   zahar pudra
   1 lingura faina
   baton vanjlie
   1 pahar
   Pentru sirop
   50 ml cafea fiarta fara zahar
   5 bucatele zahar cubic
   Glazura
   cafea
   Garnitura
   nuci pisate

mod de preparare

Blatul





Frecam spuma galbenusurile cu zaharul pudra. Adaugam adauga nucile pisate marunt si albusurile spuma. Se toarna compozitia in forma dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina si se da la foc repede. Cand s-a copt se rastoarna pe un servet si se taie in doua.








Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra, faina si vanilia fin pisata. Se adauga le fiert si racit, turnand cate putin si omogenizand bine cu telul.


Compozitia se fierbe la foc mic pe tabla, amestecand continuu cu telul pana se ingroasa.





Jumatate din crema ramane pentru umplut tortul, iar in cealalta parte, folosita ca glazura, se include siropul de cafea.





Siropul.


Se prepara punand in cafeaua fiarta zaharul si lamaia rasa.





Se garniseste cu nuci pisate
Incearca si Tort Xenia
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de nuci cu crema de cafea si ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite