Torturi

Reteta Tort de nuci la rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ca sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.

ingrediente

Blatul:
   200 ml apa sau
   lapte
   200 g zahar
   50 g cacao
500 g nuci prajite si macinate. Crema:
   100 ml apa sau lapte
   15 linguri de zahar
   100 g cacao
   2 linguri de zeamil sau
   faina
   500 g unt
   2 galbenusuri

mod de preparare

Pentru tortul de nuci la rece se fierbe laptele cu zaharul, cacaoa si zeamilul cateva minute, se ia de pe foc, apoi se incorporeaza incet untul; daca se taie, se adauga ouale si se mai da putin pe foc pana isi revine. Cand se raceste, cu ajutorul unui cutit, se orneaza pe deasupra cu frisca cu alune, migdale, portocale si banane. Ca sa fie mai gustos, se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.


Tortul de nuci la rece se serveste ornat cu frisca,cu alune, migdale, portocale si banane.

Incearca si Tort de miere cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de nuci la rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.