Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sa
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga la galbenusuri amestecand usor. Se aduga faina amestecata cu cocosul ras si praful de copt si se amesteca bine. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 160 grade C timp de aproximativ 30 minute. Se pune la racit pe un gratar.Se taie blatul in 2 felii Se prepara o budinca dupa indicatiile de pe plic. Se unge blatul cu un strat subtire de budinca. Se asaza piersicile apoi se ung piersicile cu un alt strat subtire de budinca. Se acopera cu celalalt blat. Deasupra se unge cu restul de budinca peste care se asaza feliile de piersici. Se pregateste o gelatina tot dupa indicatiile de pe pliculet. Se intinde peste piersici cu ajutorul unei linguri, incepand din mijlocul tortului. Se decoreaza cu frisca.
Se decoreaza cu frisca, se pune la rece, iar la servire se taie felii.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPlecand de la acceptiunea cuvantului GÓDINĂ, godine, s. f. (Reg.) Specie de pepene galben cu coaja lucioasă, m-am...
Tarta cu crema de vanilie si pepene galbenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii