Torturi

Tort de piscoturi si cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se frea

ingrediente

   300 gr. piscoturi de sampanie
   200 gr. unt
   200 gr. zahar pudra
   2 oua
   2 linguri cacao
   1 lingura nescafe
   lapte
   rom

mod de preparare

Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind cade panglica de pe lingura. Se incorporeaza incetul cu incetul si untul, apoi cacaua sau nescafe-ul. Daca preferati o crema mai putin spumoasa, puteti renunta la albusuri.
Incearca si Tort de sampanie
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piscoturi si cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite