Am facut o compozitie de chou (eclere): 250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se ad
Am facut o compozitie de chou (eclere):
250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga 250g faina , se amesteca, se lasa la racit si se inorporeaza 6 oua unu cate unu.
Am executat o inima si niste gogosele si le-am "lipit" cu zahar ars, gogoselele le-am umplut cu o crema caramel, crema cu care am umplut si interiorul inimioarei.
Peste crema am pus piersici din compot, am ornat cu frisca si cel mai important cu un catel si o pisica imbratishati.
Pofta buna!
Reteta Tort de Valentine's day a fost propusa de elena alina 39176 pe forum culinar.ro
Alte retete de sarbatori gasiti aici:
Dobos in stil italian,
Tort Magic Moments,
Prajitura Victoria, cu nuca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura tare bune , care se face repede :)
Prajitura "MIO DELICIA"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii