Aceasta reteta de tort cu crema de iaurt si fructe este perfect pentru ziua indragostitilor, fie Valentine's sau Dragobete.
Blatul:
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pina devine spumos, se adauga faina, se amesteca cu albusurile batute in prealabil, se adauga praf de copt.Se toarna in tava tapetata cu hirtie pentru copt si se coace 40 min, depinde de cuptor.
Crema:
Iaurtul se amesteca cu gelatina care a fost tinuta pe baimain, dupa care se amesteca cu fisca batura si se adauga visinele din visinta stoarse de zeama.
Ansamblare:
Se taie blatul in trei foi, siropul se fierbe pina ce sa topit zaharul si se raceste apoi.
Blaturile odata insiropate se vor unge cu crem de iaurt, iar eu de obicei il pastrez pina a doua zi in forma de copt si invelit in folie transparenta alimentara, dupa care prind momentul cind nu e nimeni acasa pentru al orna ca sa fie surpriza cat mai mare.
Tortul de ziua indragostitilor se serveste seara, dupa o cina romantica :).
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii