Torturi

Reteta Tort de zmeura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul si se lasa sa se rcoreasca. Se amesteca cu piscoturile zdrobite si se pune in tava de chec tapetata cu folie. Se da la frigider 2 ore

ingrediente

   100 g unt topit
   150 g piscoturi. Crema: 500 g mascarpone
   250 g brinza de vaci
   100 g zahar
   coaja si sucul de la o lamiie
   4 foi gelatina incolora
   200 ml frisca batuta
   300 g zmeura

mod de preparare

Se topeste untul si se lasa sa se rcoreasca. Se amesteca cu piscoturile zdrobite si se pune in tava de chec tapetata cu folie. Se da la frigider 2 ore.

Pentru crema se amesteca brinza de vaci cu crema mascarpone, zaharul. Gelatina se pune la muiat si se prepara conform instructiunilor de pe plic. Se incorporeaza in crema de mascarpone. Se bate frisca si se amesteca cu crema si cu fructele. Se amesteca usor pentru a nu le zdrobi. Peste blat se pune crema si se da 7 ore la frigider inainte de a fi servit.
Incearca si Tort cu crema de caise italienesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.