Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit
Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (cratita) unsa cu ulei sau cu unt si se pune la rece.
Se pune pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosPentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !
Desert tort AnkaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii