Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adau
Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adauga faina si apoi si se pune praful de copt, pe urma se incorporeaza albusurile batute spune incet incat sa nu-l zdrobim.
Sirop: se caramelizeaza zaharul si cind a prins culoare se pune un pic de apa c-am o cana si se lasa la topit, dupa care se adauga esenta de rom.
Crema:se pune la fiert frisca lichida si ciocolata la topit in ea, cind e topita se lasa la racit si se adauga apoi gelatina inmuiata inainte, apoi se adauga la frisca batuta.
Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneChiar delicioase aceste rulouri....
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii