Torturi

Tort Maricel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale cu zaharul. Se adauga faina. Se coace la foc potrivit. Rece, se taie in trei parti egale si se insiropeaza cu un sirop preparat astfel: s

ingrediente

   6 oua
   6 linguri zahar (120 gr.)
   6 linguri faina (150 gr.) Siropul: 300 gr. zahar
   1 1/2 pahar apa
   1 baton vanilie
   1 lingura zeama de lamiie
   100 gr. rom Crema: 6 galbenusuri
   6 linguri zahar
   1 pahar lapte
   1 baton vanilie
   100 gr. rom
   300 gr. unt
   150 gr. fructe zaharate

mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul. Se adauga faina. Se coace la foc potrivit. Rece, se taie in trei parti egale si se insiropeaza cu un sirop preparat astfel: se fierbe zaharul cu apa 10 minute si cind este gata se adauga vanilia, zeama de lamiie si romul. Intre foi se pune urmatoarea crema: se amesteca in baia de apa pina se ingroasa, galbenusurile, zaharul, laptele, vanilia. Se da la rece si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, romul si fructele zaharate.
Incearca si Tort cu zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Maricel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite