Se bat intr-un vas ouale cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa. Se bate in continuare cu telul, pana se raceste compozitia. Se freac
Se bat intr-un vas ouale cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa. Se bate in continuare cu telul, pana se raceste compozitia. Se freaca untul foarte bine, se adauga putin cate putin cacaua, crema de oua, amestecand mereu. In crema astfel obtinuta se incorporeaza bucatelele de portocale, visinele, nucile si ciocolata taiata. Se pune crema intr-o tava de chec si se da la rece 6 ore. Se scoate forma din frigider, se scufunda in apa fierbinte, se rastoarna crema (cu ajutorul unui cutit lung) pe un platou. Se poate imbraca in glazura de ciocolata. Se pune in frigider si se scoate inainte de a se servi.
Se orneaza cu frisca. Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Galusti cu prune
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAzi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)
SnitelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii