Torturi

Tort sacher

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorpor

ingrediente

   Blat: 180 g ciocolata neagra
   4 albusuri
   150 g unt
   160 g zahar
   2 pachete zahar vanilat
   8 galbenuse
   40 ml lichior de caise
   75 g faina
   180 g alune
   un pachet praf de copt
   in plus: 120g gem de caise
   200g ciocolata pentru glazura
   50ml smantana

mod de preparare

Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorporeaza in compozitia de galbenusuri faina, alunele (sau nucile macinate), praful de copt si albusurile spuma. Se pune in forma de tort tapetata cu hartie si se coace 50 min. Apoi se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca. Se taie pe 2 nivele iar la mijloc se unge cu gemul de caise. Smanatana se topeste impreuna cu ciocolata si se toarna calduta pe tort. Se lasa sa se usuce si inainte de servire se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu ciocolata alba.
Incearca si Tort de migdale, alune sau nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort sacher" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite