Torturi

Reteta Tort Schwarzwald

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune cuptorul la incalzit. Se deseneaza pe hirtie pergament 3 forme de blat: cercuri cu diam de 24 cm sau patrate cu latura de 23 cm. Se pun hirtii

ingrediente

   Blaturi: 150 g nuci macinate
   4 albusuri
   2 dl zahar pudra
   Umplutura: 4 dl smintina de frisca
   1 lingura zahar vanilat
   Ornare: 100-150 g ciocolata de menaj
   cacao

mod de preparare

Se pune cuptorul la incalzit. Se deseneaza pe hirtie pergament 3 forme de blat: cercuri cu diam de 24 cm sau patrate cu latura de 23 cm. Se pun hirtiile pe tavi de aragaz, se ung cu grasime formele desenate. Albusurile se bat tare, se adauga zaharul pudra si se amesteca in continuare citeva minute. Se pun cu atentie nucile. Se intinde compozitia pe formele desenate. Se coace in mijlocul cuptorului la 150 grade, 15 min. Blaturile se desfac de hirtie cind s-au racit putin. Se lasa sa se raceasca.


Se topeste ciocolata pentru ornat. Se intinde subtire pe hirtie pergament. Se taie in patratele inainte de a se fi racit complet. Se bate frisca cu zaharul vanilat. Blaturile se lipesc cu aproape jumatate din cantitatea de frisca. Restul se intinde pe deasupra si pe marginile tortului. Se orneaza cu bucatelele de ciocolata. Se pudreaza cu cacao inainte de servire.
Incearca si Tortul meu de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Schwarzwald" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite