Torturi

Tort Tiramisu cu crema de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dizolva cafeaua in apa calda si se lasa la racit. Intr-un bol se bat ouale cu zaharul timp de 10 minute cu mixerul. Se adauga brinza crema si smant

ingrediente

   1 blat de tort de cacao
   3 linguri de cafea solubila
   2 oua
   100 gr zahar
   2 cutii de 200 gr brinza crema
   200 gr smintina sau frisca nebatuta
   50 gr cacao
   200 ml apa calda

mod de preparare

Se dizolva cafeaua in apa calda si se lasa la racit. Intr-un bol se bat ouale cu zaharul timp de 10 minute cu mixerul. Se adauga brinza crema si smantana si se mai amesteca inca 10 minute cu mixerul. Se desface blatul in doua. Se insiropeaza partea de jos cu jumatate de cafea (fata exterioara) si cealalta jumatatate cu restul de lichid (partea interioara). Se acopera partea de jos a blatului cu jumatate din crema, se suprapune cealalta parte a blatului si se acopera cu restul de crema. Pe deaspura se cerne cacao, folosind o sita mica.

Se tine la frigider cel putin 4-5 ore inainte de a fi servit.
Incearca si Tort simplu
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu cu crema de brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite